Tuulivoima

 

Tuulivoimaprojektin kehittämiseen tarvitaan monien alueiden perusteellisia selvityksiä. Kjeller Vindteknikk tarjoaa erittäin laadukkaita analyyseja, jotka sovelletaan juuri sinun tuuliprojektisi erityisvaatimuksiin.

 

Olemme laskeneet Ruotsin ja Norjan tuuli- ja jääkartan, jota käytetään esimerkiksi projektien tutkimuksissa. Tarjoamme käynnissä olevien tuulenmittausten säännöllisiä pitkän aikavälin tarkistuksia ja alustavia energiantuotantoarviointeja lyhyempien mittaussarjojen perusteella. Mittaukset lisäävät projektin tietomäärää varhaisessa vaiheessa. Kjeller Vindteknikk tarjoaa myös tuulivoiman kolmannen osapuolen tutkimuksia kehittäjille, pankeille ja investoijille. Pitkä kokemuksemme tuulivoiman suunnittelusta on tehnyt meistä tunnetun yrityksen Skandinavian pankkien ja rahoittajien keskuudessa.

 

Rakentamista edeltävän vaiheen analyysien lisäksi teemme analyyseja myös tuulipuistojen rakentamisen jälkeen. Analyyseihin sisältyvät esimerkiksi tuulipuiston tuotannon vertaaminen odotettuun tuotantoon ja jäänpoistojärjestelmän arviointi. Asiantuntemuksemme kattaa tuulivoimaprojektin koko elinkaaren.